Trond Trudvang med "Sola i Ryggen"

Trond Trudvang skriver og synger hverdagspoetiske tekster på nordnorsk. Han er født og oppvokst i Harstad. I 2010 kom Tronds første plateutgivelse «Trond Trudvang» med radiolåtene «Lisa, Lisa (ekspeditrisa)» og «Houston vi har et problem». Oppfølgeren «Gode Sko» i 2012 fikk låtene «Gråværstur» og «Ingenting e farlig» som de mest profilerte i eteren.
Trond er nå klar med sitt tredje album. Om tittelen sier han: «Sol i ryggen og gode sko er fine rammer for fremdrift på denne reisen som livet er. Jeg er på vei et sted og jeg prøver å nyte turen, selv om det også finnes bratte bakker og mørke avkroker. Låtene er å anse som øyeblikksbilder på stemninger, opplevelser og folk jeg både ser og fantaserer frem på min reise».
Trond har med sine låter etablert posisjon som et friskt og tiltalende pust i pop/ visetradisjonen. Det har gått tre og et halvt år siden forrige album og nå er en struttende bukett med elleve nyskrevne sanger klar for sjøsetting. Tre av låtene på albumet er komponert sammen med Trond sin faste kompanjong og følgesvenn i studio og live, Eirik-André Rydningen fra Sandnessjøen. Albumet har også sterk signatur fra andre fine utøvere som bassisten Ole Kristian Wetten, blåserne Even Kruse Skatrud, Per Willy Aaserud, og korsanger Harald Markussen.
Albumet er produsert av Trudvang og Rydningen